fbpx
  • Deklopgroep glasbewassing gevelreiniging vloeronderhoud schoonmaakonderhoud in Nederland vacatures

    Schoonmaakonderhoud

  • De Klop Facility Group is de facilitaire dienstverlener die het dagelijks schoonmaakonderhoud voor u uit handen neemt. Een frisse, hygiënische uitstraling van uw locatie is niet alleen belangrijk voor uw medewerkers, maar ook voor uw klanten. Het is het visitekaartje van uw bedrijf.

    De Klop Facility Group heeft meer dan 50 jaar ervaring met het schoonmaakonderhoud van kantooromgevingen, bedrijfspanden, hotels, showrooms, winkels en horecagelegenheden. De werkzaamheden worden, afhankelijk van de situatie, ingedeeld in dag-week- en maandplanningen die de basis vormen van duidelijke instructies voor de medewerkers. In situaties waarin de hygiëne kritisch is voor het productieproces van de opdrachtgever wordt gewerkt met schoonmaakprotocols die, na controle, door een vertegenwoordiger van de opdrachtgever worden afgetekend. De controle op de werkzaamheden wordt aangepast aan de wensen en eisen van de klant zodat een juiste uitvoering altijd verzekerd is.

    De werktijden zijn flexibel. Naar de wens van de klant kan in de ochtend, de middag of de avond worden gewerkt en kunnen fulltime of parttime medewerkers worden ingezet. Alle medewerkers van De Klop Facility Group zijn goed opgeleid en zetten zich volledig in voor onze opdrachtgevers. Voor periodieke taken, zoals het schrobben en conserveren van vloeren en voor tapijt- en meubelreiniging, zijn eigen teams van specialisten beschikbaar. De opdrachtgevers van De Klop Facility Group werken met een vast contactpersoon die regelmatig in de gebouwen te vinden is en die goed bekend is met de situatie ter plaatse.

    Behalve het dagelijkse schoonmaakonderhoud en de periodieke taken kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Interne verhuizingen, sloopwerkzaamheden, frontoffice diensten, catering, schilderwerk...onze medewerkers zijn multifunctioneel inzetbaar.