fbpx

Parfumerie Douglas Nederland B.V

25 jun 2021

Vooruitlopend op de officiële opstart van Parfumerie Douglas Nederland B.V. (Hoofdkantoor), waar wij op 01-07-2021 starten met onze dienstverlening zijn wij afgelopen week al begonnen bij Douglas Store Vredenburg te Utrecht.

Vanaf 2020 is Commercieel Directeur Marc Hoenderdaal in gesprek met de facilitaire afdeling van Parfumerie Douglas Nederland B.V. Na een intensief offertetraject ontvingen wij eind maart 2021 een geweldig telefoontje met het bericht dat wij de opdracht voor het schoonmaakonderhoud gegund kregen.

Uiteraard zijn wij ontzettend trots op deze gunning. Inhoudelijk vertellen wij u hier graag meer over na de officiële opstart van 01-07-2021.

Na de aankondiging van de versoepelingen van de maatregelen rondom Corona, gingen de Douglas vestigingen weer open voor publiek. Ook hield dit in dat de schoonmaakwerkzaamheden weer hervat konden worden. Na diverse bezoeken en opnames zijn wij nu bij de eerste winkel gestart, Douglas Store Vredenburg, in onze eigen stad Utrecht. Meer dan 50 jaar gelden is het in Utrecht begonnen. Daar ligt de oorsprong van De Klop Facility Group.

Het vaste implementatieteam vergadert iedere week over de voortgang van de nieuwe projecten. Door middel van deze borging zijn wij een heel hecht team wat volledig op elkaar is ingespeeld en niks aan het toeval overlaat.

Wij zijn De Klop Facility Group, één team, één familie, één taak!

Tevens danken wij de directie van Parfumerie Douglas Nederland B.V voor het vertrouwen in De Klop Facility Group!

Nieuwsberichten