fbpx
 • Deklopgroep glasbewassing gevelreiniging vloeronderhoud schoonmaakonderhoud in Nederland vacatures

  De Klop Facility Group

 • De Klop Facility Group is een moderne facilitaire dienstverlener met een lange historie. Ons familiebedrijf is meer dan 50 jaar geleden opgericht en was oorspronkelijk gevestigd in Utrecht. Tegenwoordig opereren wij landelijk vanuit onze kantoren in Vianen en Oudkarspel en zijn wij actief voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers.

  Door onze persoonlijke aandacht is De Klop Facility Group de ideale partner voor de opdrachtgever die facilitaire zaken wil uitbesteden aan een vertrouwde partij. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak, periodiek vloeronderhoud, wekelijkse glasbewassing en/of eenmalig gevelonderhoud van laag- en hoogbouw, onze ruim 450 medewerkers zetten zich 24/7 in om u te ontzorgen op facilitair gebied.

  Schoonmaken is een vak, wij zijn dan ook trots op onze medewerkers die dit dagelijks uitvoeren. Wij zorgen voor de juiste opleidingen, instructies, controle, materialen, middelen en begeleiding, zij zorgen voor de juiste uitvoering op uw locaties. Met een gastvrije houding en een glimlach zijn zij niet alleen ons, maar ook uw visitekaartje! 

 • Onze kernwaarden

  Onze kernwaarden zijn de basis van onze bedrijfscultuur. Als geen ander weten wij dat onze kernwaarden een cruciaal onderdeel zijn van ons onderscheidend vermogen en aan de basis staan van ons succes. Onderstaand de kernwaarden waar De Klop Facility Group al meer dan 50 jaar succes mee heeft!

  Betrokken | Wij vinden het belangrijk om te weten hoe het gaat: Hoe het gaat met de klant, met de medewerkers en hoe het uiteindelijke resultaat is. Wij gaan voor een samenwerking en geven oprechte feedback. Wij gaan de confrontatie niet uit de weg en werken altijd met de intentie om elkaar verder te helpen.

  Gedreven 
  | Wij leven en werken intens met de inzet van energie, enthousiasme en discipline om duurzame resultaten te behalen. We genieten van iedere uitdaging en zijn bereid extra stappen te zetten of, indien noodzakelijk, van het pad af te wijken.

  Eigen
   | Iedereen is uniek en komt in zijn / haar authenticiteit het beste tot zijn recht. Voor ons is het dan ook belangrijk dat ieder individu vanuit zijn eigen ik bijdraagt aan het eindresultaat.

  Onderscheiden | Kwaliteit is één ding, onderscheidend zijn een ander. Maar voor ons zijn beide begrippen onlosmakelijk met elkaar verbonden. We onderscheiden ons met een kwalitatieve dienstverlening en met professionals die werkelijk met hart en ziel en ‘tot aan de knieën’ in uw organisatie staan.

  Professioneel | Al ons handelen is gericht op professionaliteit. We werken methodisch en daardoor efficiënt en effectief. Kennis is een belangrijk goed binnen De Klop Facility Group. We zijn erop gericht om deze kennis te vergroten, met elkaar te delen en te borgen. We zijn zelfkritisch en willen de beste zijn.

  Reciproque
   | Voor ons is het essentieel dat we anderen behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Dat geldt wederzijds en heet reciproque. Deze wederzijdsheid betekent voor ons: met respect, oprechtheid en nieuwsgierigheid samen resultaat behalen.

  Oog voor detail | Wij beseffen dat de kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door aandacht voor details.