fbpx

DKF Group BV uit Vianen en Apotheek A15 vieren 10 jarig jubileum met een verlenging.

22 mrt 2023

In mei dit jaar werken Apotheek A15 en de DKF Group B.V. 10 jaar samen.
Beide bedrijven hebben zowel afzonderlijk als met elkaar de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt. De goede communicatie tussen Chris Vermaat, QA-Manager (A15), Patrick Stelte, Rayonleider DKF en Michael van den Hijligenberg, Manager Operations (DKF) vormt de basis van het partnerschap, waaraan heldere afspraken en verwachtingspatronen ten grondslag liggen.

Over Apotheek A15

Apotheek A15 maakt unieke geneesmiddelen beschikbaar voor ziekenhuizen en hun patiënten. De focus ligt op producten die niet als handelsproduct verkrijgbaar zijn en op producten voor klinisch onderzoek. Apotheek A15 is een joint venture van het Erasmus MC, UMC Groningen, Radboudumc en UMC Utrecht.

Cleanrooms

De bereiding van geneesmiddelen moet vanzelfsprekend onder de zeer schone omstandigheden plaatsvinden, dit gebeurt in cleanrooms. Dagelijks wordt er bij A15 een oppervlakte van 2000 m2 aan cleanrooms schoongehouden door de VCCN* gecertificeerde medewerkers van DKF. Hierbij is het van belang dat er volgens strikte protocollen wordt gewerkt.

Een gezonde samenwerking doe je met elkaar!

Dat Apotheek A15 met de verlenging wederom haar vertrouwen in het partnerschap met DKF Group B.V. uitspreekt, is een beloning voor de inzet van onze medewerkers en een kroon op onze relatie.

Ons gezamenlijke motto: Een gezonde samenwerking doe je met elkaar!

* Vereniging Contamination Control Nederland (VCCN)

Op de foto: V.l.n.r. Patrick Stelte (Rayonleider DKF), Michael Kronenburg (Directeur DKF), Robert Kapel (Directeur Operations Apotheek A15), Michael van den Hijligenberg (Manager Operations DKF) en Chris Vermaat (QA-Manager Apotheek A15)

Nieuwsberichten