fbpx

De Klop Facility Group Heavy-Duty Desinfectie Unit

9 apr 2020

NIEUW EN EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KLOP FACILITY GROUP:HEAVY-DUTY DESINFECTIE UNIT!De hele wereld is in de ban van het coronavirus, de wereldwijde pandemie. De Wereldgezondheids- organisatie (WHO) noemt de uitbraak “de grootste vijand”, omdat het, door besmetting door de lucht, erg moeilijk is om de verspreiding onder controle te krijgen. Voorbeelden van de plaatsen waar risico op besmetting is zijn hotels, luchthavens, toeristische attracties, winkelcentra en stations. Desinfectie is een belangrijk hulpmiddel om te beschermen tegen dit soort virussen.

Door deze redenen en ons maatschappelijk belang hebben wij de Heavy-Duty Desinfectie Unit ontwikkeld en is deze exclusief verkrijgbaar bij De Klop Facility Group. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de specifieke klant configuratie en kunnen wij deze geheel naar uw wensen en huisstijl aanpassen. De Klop Facility Group plaatst de Heavy-Duty Desinfectie Unit bij u op de locatie! Voor onze vaste klanten kunnen wij het onderhoud van de Unit tijdens het dagelijks schoonmaakonderhoud voor u meenemen.

Bent u geen vaste klant? Ook dan helpen wij u graag met het leveren van de Heavy-Duty Desinfectie Unit! Met de bijgeleverde onderhoudsinstructie kunt u de Unit met uw eigen medewerkers snel en makkelijk onderhouden. De Klop Facility Group levert de juiste benodigdheden om de Unit operationeel te houden. Is uw gebouw groter dan 5.000 m2 dan zullen wij een plan van aanpak en een advies op maat opstellen. Dit houdt concreet in dat wij naar aanleiding van de ruimtestaten een plan en kostenbegroting zullen opstellen en deze aan u voorleggen.

Beperk de overdracht van virussen met deze publieksbestendige opstelling van de Heavy-Duty Desinfectie Unit. De zuil is gemaakt van dibond, een stevig 3-laags materiaal van aluminium en polyethyleen. Het resultaat is een fraai uitgevoerde en stabiele unit welke nog jarenlang gebruikt kan worden!

Voor vragen en prijzen kunt u contact opnemen met onze collega Jaap Tol, afdeling commercie:

Mailadres: jaap@deklopgroup.com
Telefoon: 0641544066 

Bij bestelling van één Unit ontvangt u ook het opstartpakket zoals hier is beschreven: 

Opstartpakket bij één unit bestaat uit:

-Desinfectiemiddel

-Tissues

-Vuilniszakken

Nieuwsberichten