fbpx

Code Marktgedrag

De Klop Facility Group Ondertekend De Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Wat als u erachter komt dat uw leverancier zijn mensen uitbuit?

Dat voelt niet prettig. U bent u in uw eigen bedrijfsvoering bewust van de gevolgen van de door u genomen maatregelen. Wij dagen u uit om ook op dezelfde manier met uw schoonmaakleverancier om te gaan. Reële afspraken en tevreden mensen.

Wat als u erachter komt dat uw leverancier zijn mensen uitbuit? Dat voelt niet prettig. U bent u in uw eigen bedrijfsvoering bewust van de gevolgen van de door u genomen maatregelen. Wij dagen u uit om ook op dezelfde manier met uw schoonmaakleverancier om te gaan. Reële afspraken en tevreden mensen.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

De Klop Facility Group onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche. Deze code moet leiden tot verantwoordelijk marktgedrag op basis van duurzame marktverhoudingen en respectvol met elkaar samenwerken tegen een realistische prijsstelling. Uiteraard een standpunt waar De Klop Facility Group zich in kan vinden.

De Klop Facility Group daagt al haar opdrachtgevers uit om de Code ook te ondertekenen en zo te bevestigen dat de hele branche voor één gemeenschappelijk doel gaat: een eerlijke en duurzame sector.

codeverantwoordelijkmarktgedrag