fbpx

Brocacef al 50 jaar samen op met De Klop Groep

6 mei 2021

Alle klanten van De Klop Facility Group zijn even belangrijk en waardevol. Maar de relatie met Brocacef Groep N.V. in Maarssen heeft intussen een gouden randje gekregen. Sinds 1971 zijn wij hun facilitaire partner. Dat begon ooit toen Ton Wennekes, oprichter van schoonmaakbedrijf De Klop, het toenmalige ACF als nieuwe klant voor zich wist te winnen. Intussen heet ACF Brocacef en zijn ze, net als wij, in die 50 jaar enorm gegroeid. De samenwerking is niet vanzelfsprekend. In 2019 zijn de schoonmaakwerkzaamheden opnieuw aanbesteed en is De Klop Facility Group wederom een van de twee schoonmaakpartners voor de komende jaren geworden.

Desinfectiezuilen

De samenwerking met Brocacef gaat verder dan alleen het schoonmaken van de 230 locaties door heel Nederland. Door de jaren heen heeft De Klop Facility Group altijd een faciliterende rol gespeeld, bijvoorbeeld bij interne verhuizingen, het leeghalen van te verbouwen locaties en een grote verhuizing op het hoofdkantoor in 2016. Een ander mooi voorbeeld zijn de desinfectiezuilen die wij speciaal hebben ontwikkeld voor alle BENU-apotheken die behoren tot de Brocacef Groep. Nog steeds worden alle dispensers door De Klop Facility Group nagevuld. Het laat zien dat de samenwerking in tijden van Corona onverminderd doorgaat.

Taart

Toen Brocacef en De Klop Facility Group 40 jaar met elkaar samenwerkten, werd er een enorme taart op het hoofdkantoor bezorgd. Dat was wederom de bedoeling om het 50-jarig jubileum te vieren, maar daar stak Corona een stokje voor. Toch hebben we de medewerkers toepasselijk kunnen trakteren. Dit keer op een Persoonlijke Hygiëne Box die we speciaal voor alle thuiswerkers van het hoofdkantoor hebben samengesteld. Met de Homex spray, handzeep, microvezeldoek en hygiëne key houd je gemakkelijk je werkplek schoon. Directeur van Brocacef Facilitair Bedrijf B.V., Willy van Wijngaarden, nam de eerste hygiëne toolbox persoonlijk in ontvangst.

Nieuwsberichten